Fresh Discs

Tropical Adventure, Ltd. Edition

Duck Fresh Discs 36 ml Tropical Adventure – Limited Edition, on nimensä mukaisesti saatavilla vain rajatun ajan. Se tuo WC:n puhdistukseen ja raikastukseen pelillistä yllätyksellisyyttä – upean tuoksun lisäksi. Pakkauksen kyljessä oleva QR-koodi on linkki hauskaan peliin – oletko jo kokeillut?

Tropical Adventure-tuoksu on mehukas trooppisten hedelmien cocktail, jota hallitsee raikkaan vesimelonin ja luumun sävyt. Tuoksussa lisäksi myös mm. hibiskus-kukkaa ja persikkaa.  Upeantuoksuinen WC-raikastin viimeistelee WC:n puhdistuksen.

Tämä pakkaus on aloituspakkaus ja sisältää sekä yhden asettimen että yhden täytön. Yksi täyttö sisältää 6 kpl raikastavia ruusukkeita. Muista säästää asetin, jota voit käyttää jatkossa ostaessasi täyttöpakkauksia.

Duck Fresh Discs on ainutlaatuinen ja hygieeninen WC-raikastin ilman pöpöjä keräävää pidikettä. Yksi painallus pitää poissa tahrat, joihin bakteerit tarttuvat.

Asetin annostelee juuri oikean määrän tuotetta muodostaen WC-pytyn sisäreunalle geelimäisen ruusukkeen, joka raikastaa ja puhdistaa WC-pyttyä jokaisella huuhtelulla. Fresh Discs ehkäisee myös kalkin muodostumista.