Puhdistusaineet

Tropical Adventure, Ltd. Edition

Duck Fresh Action Gel, 750 ml, Tropical Adventure – Limited Edition, on nimensä mukaisesti saatavilla vain rajatun ajan. Se tuo WC:n puhdistukseen pelillistä yllätyksellisyyttä – upean tuoksun lisäksi. Pakkauksen edessä oleva QR-koodi on linkki hauskaan peliin – oletko jo kokeillut?

Tropical Adventure-tuoksu on mehukas trooppisten hedelmien cocktail, jota hallitsee raikkaan vesimelonin ja luumun sävyt. Tuoksussa lisäksi myös mm. hibiskus-kukkaa ja persikkaa.

Upeantuoksuinen WC:n puhdistusaine tekee WC:n puhdistuksesta mukavampaa ja tuo siihen iloa. Viimeistele Duck Fresh Discs Tropical Adventure WC-raikastimella.

Duck WC-puhdistusaineen pullossa on ainutlaatuinen patentoitu pullonkaula, jonka ansiosta pullon sisältö tulee käytettyä viimeiseen pisaraan asti. Ainutlaatuisen kaulan ansiosta aine leviää hankaliinkin paikkoihin, myös WC-pytyn reunan alle.

Ylösalaisin käännettynä pullonkaulaan muodostuu oma tila nesteelle. Korkissa oleva pilli pitää huolen siitä, että tuote tulee viimeistä tippaa myöten käytettyä.